Ohita en ik hoop dat dit zo is

Verdrievoudigen

Tripel: De naam tripel komt uit de Belgische kloosterwereld die bieren aanduidde die gebrouwen werden in abdijen met een hoog alcoholgehalte tussen 7 en 10% in het algemeen. Een tripel heeft meestal aroma's van granen en gist of zelfs fruit en kruiden, maar in lichtere hoeveelheden. Ze zijn perfect voor gerechten in saus, terrines of sterke kazen. Wil je goede tripels proeven zoals triple bobeline, fruitige lutgarde of rosalinda. Hier gebeurt het!
Vorige post
Volgend bericht
Sluiten (esc)

pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijds verificatie

Door op "Enter" te klikken, bevestigt u dat u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heeft bereikt.

Zoeken

Zojuist aan winkelwagen toegevoegd