Ambachtelijke brouwerij van Rulles
Als pionier en tegen de stroom in.
Brouwerij Rulles produceert momenteel ongeveer 4.000 hectoliter per jaar, met een fermentatieproces in open tanks, waardoor het spektakel van de gist zichtbaar wordt en al zijn magie tot uiting komt.
Zijn meesterbrouwer, Grégory, had de klik van zijn roeping toen hij als tiener een van de Moinettes van Brasserie Dupont dronk. 20 jaar later streelt de zon van Gaume nog steeds de vaten van een brouwerij in voortdurende evolutie, op menselijke schaal, trouw aan de waarden van het begin van de brouwer: authenticiteit van smaak en "ambachtelijke geest".
Brouwerij Rulles produceert momenteel ongeveer 4.000 hectoliter per jaar, met een fermentatieproces in open tanks, waardoor het spektakel van de gist zichtbaar wordt en al zijn magie tot uiting komt.
Zijn meesterbrouwer, Grégory, had de klik van zijn roeping toen hij als tiener een van de Moinettes van Brasserie Dupont dronk. 20 jaar later streelt de zon van Gaume nog steeds de vaten van een brouwerij in voortdurende evolutie, op menselijke schaal, trouw aan de waarden van het begin van de brouwer: authenticiteit van smaak en "ambachtelijke geest".