Brouwerij Le Goupil
De brouwerij werd in maart 2018 afgerond en is open sinds 28 mei 2018. De productie bereikt 4 hectoliter per brouwsel.
De microbrouwerij streeft naar lokale distributie in Rixensart en de regio (Brussel en Waals-Brabant). Ook al hebben we geen biologische goedkeuring, onze mouten komen uitsluitend van de Malting du Château en hebben een biologische goedkeuring.
wat de hop betreft, deze komt uit twee regio's van Europa, de Elzas en Poperingen, waarbij Rixensart een jumelage is met Poperingen.
De brouwerij brengt hulde aan de roman van RENART, waarbij elk bier de naam en het karakter aanneemt van een hoofdpersoon van het beroemde middeleeuwse verhaal.
De microbrouwerij streeft naar lokale distributie in Rixensart en de regio (Brussel en Waals-Brabant). Ook al hebben we geen biologische goedkeuring, onze mouten komen uitsluitend van de Malting du Château en hebben een biologische goedkeuring.
wat de hop betreft, deze komt uit twee regio's van Europa, de Elzas en Poperingen, waarbij Rixensart een jumelage is met Poperingen.
De brouwerij brengt hulde aan de roman van RENART, waarbij elk bier de naam en het karakter aanneemt van een hoofdpersoon van het beroemde middeleeuwse verhaal.