Sambro-brouwerij
Tijdens hun studies kochten Boris en Nicolas een kit om hun eigen bieren te brouwen. In 2013 beginnen ze te experimenteren in de gezinsgarage. De resultaten zijn vrolijk, veelbelovend of gewoon goed om door de gootsteen te gooien. Na goed gewerkt te hebben in verschillende experimenten, besloten ze om echt aan een recept te werken: HET recept.
Na verschillende pogingen werd de Geysk geboren. Onder aanmoediging van proevers besluiten ze hun start-up op te richten. Gezien de komende werkdruk verwelkomen ze de versterkingen van Grégory met open armen.
Sinds 2018 brouwen ze in Brasserie Valduc-Thor maandelijks een hectoliter op eigen apparatuur.
Bij SAMBRO Brewers willen we het Belgische brouwlandschap bieren aanbieden die ons in de eerste plaats aanspreken. Elegante en authentieke producten die niet alledaags zijn: een Belgische Dunkelweizen, een komkommer-muntbier of een bier doordrenkt met eikenschaafsel uit whiskyvaten.
Na verschillende pogingen werd de Geysk geboren. Onder aanmoediging van proevers besluiten ze hun start-up op te richten. Gezien de komende werkdruk verwelkomen ze de versterkingen van Grégory met open armen.
Sinds 2018 brouwen ze in Brasserie Valduc-Thor maandelijks een hectoliter op eigen apparatuur.
Bij SAMBRO Brewers willen we het Belgische brouwlandschap bieren aanbieden die ons in de eerste plaats aanspreken. Elegante en authentieke producten die niet alledaags zijn: een Belgische Dunkelweizen, een komkommer-muntbier of een bier doordrenkt met eikenschaafsel uit whiskyvaten.