Ohita en ik hoop dat dit zo is

Braxatorium Parcensis

Door de eeuwen heen was door Abdij van Park bekend voor zijn innovatie. In de nieuwe abdijbrouwerij is dat niet anders. Bij de productie van bieren wordt gebruik gemaakt van moderne innovatieve technologie met respect voor de basis van het brouwen. Kortom, het brouwproces van weleer in installaties van vandaag. Wat vooral belangrijk is, is de tijd die wordt genomen om de Braxatorium Parcensis-bieren te brouwen. Traag is goed. Dit in tegenstelling tot tal van grotere brouwerijen waar de nadruk wordt gelegd op snelheid en productiviteit. Begin met het vinden van een overzicht van de gebruikte technieken in de abdijbrouwerij. Ze zijn allemaal van Belgische makelij.​
Sluiten (esc)

pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijds verificatie

Door op "Enter" te klikken, bevestigt u dat u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heeft bereikt.

Zoeken

Zojuist aan winkelwagen toegevoegd