Ohita en ik hoop dat dit zo is

DAG 1 / DAG A / DAG 1 (kalender met verrassingen v2)

Aaaah dat was het, het is 1 december!! Je hebt eindelijk je My Beer Box adventskalender kunnen openen! Je zult elke dag een brouwwonder uit ons geliefde speelland kunnen ontdekken! Bovendien heb je de verrassingsversie 🎁 🍻! Je ontdekt ze dus de hele maand december!

De eerste verrassing is dit ongelooflijke eerste bier van onze vrienden van Brussels Beer Project: La Foeder Saison! "Maar wacht, is dat geen verrassing, dat is een biertje zoals ik elke dag ga drinken?" Hé, nee; het is een uitzonderlijk bier gebrouwen in de nieuwe ruimte gewijd aan Lambiek bij Brussels Beer Project!

"De Foeder Saison is een Saison van gemengde gisting van 5%, vol aroma's van citrusvruchten en zoete tropische vruchten!

Het is droog gehopt met Motueka en Idaho 7 hop en gefermenteerd door Dansaert. 75% van deze Saison blend heeft 3 maanden gerijpt in een kastanjehouten vat, en de overige 25% is van de jonge Saison om wat frisheid in de fles te brengen.

Alc: 5% - Stijl: Mixed Culture Saison"


Leuke ontdekking voor jou en goede adventskalender 😘


Sluiten (esc)

pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijds verificatie

Door op "Enter" te klikken, bevestigt u dat u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heeft bereikt.

Zoeken

Zojuist aan winkelwagen toegevoegd