Ohita en ik hoop dat dit zo is

DAG 15 / DAG 15 / DAG 15 (verrassing)

Voordat we het hebben over het bier van de dag, hebben we een kleine extra verrassing voor je in petto om je feesten zo goed mogelijk voor te bereiden: een kortingscode van 20% om iemand een plezier te doen of om je plezier na de kalender te verlengen! Hier is het: " 20% VOOR KERSTMIS " 🎄🎁 Deze code is geldig tot 23 december!


De 🍺 van de dag is best bijzonder: het is een Milk/Sweet Stout . Wat is dit? Hier is een definitie: "Sweet stout, ook wel cream stout of milk stout genoemd, is zwart van kleur. De zoetheid van de mout, chocolade en karamel moet het smaakprofiel domineren en bijdragen aan het aroma. De bitterheid van geroosterde mout en gerst moet ook laag tot medium zijn. De melksuiker (lactose) geeft deze stijl meer body."*

De Annex-brouwerij besloot deze stijl te mengen met de aroma's van de "Moose Milk" , een traditionele cocktail (gemaakt met rum, whisky, vanille en koffie) die zijn oorsprong vindt in de Canadese strijdkrachten.

  • Alcohol: 6,5%
  • IBU: 32
  • EBC: 71

Leuke ontdekking en een goede gezondheid! :)

*bron: craftbeer.com

Sluiten (esc)

pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijds verificatie

Door op "Enter" te klikken, bevestigt u dat u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heeft bereikt.

Zoeken

Zojuist aan winkelwagen toegevoegd