Ohita en ik hoop dat dit zo is

DAG 6 / DAG 6 / DAG 6 (v2)

Fijne Sinterklaas 🎁!! Het is 6 december, dus we hebben besloten om jullie vandaag een geweldige verrassing toe te voegen!

Begrijp je meteen waar dit object voor dient? Het is een prachtige flesopener gemaakt door Stallbois, een Belgisch aangepast werkbedrijf* actief sinds 1968 in timmerwerk en houtbewerking. Deze flesopener is gemaakt van beukenhout en is gebouwd om lang mee te gaan 💪🏼! We hopen dat je het zult gebruiken om veel ambachtelijke bieren te openen!

Over bieren gesproken, hier is het bier van de dag ( hier )! Lekker proeven!* het bedrijf waardeert mensen door hen met trots en waardigheid lokaal te laten werken.

We werken ook met lokale materialen en partners in België, Frankrijk en Luxemburg. We maken deel uit van een werkaanpak met hechte partners.

Dit is ook waarom we in ons DNA aanpassingsvermogen, duurzame ontwikkeling, maar ook co-ontwikkeling, ecodesign en inclusief ontwerp hebben.

Sluiten (esc)

pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijds verificatie

Door op "Enter" te klikken, bevestigt u dat u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heeft bereikt.

Zoeken

Zojuist aan winkelwagen toegevoegd