Ohita en ik hoop dat dit zo is

DAG 9 / DAG 9 / DAG 9

Ah voila, een kerstbier* zoals ze in België zeggen!! Maar je zult merken dat ze niet donker is zoals je je misschien had voorgesteld. Deze Kerst Sarazen van Brasserie Deseveaux is een sterke blondine (9% alc) vol karakter, met rijke smaken en complexe aroma's met een vleugje zoethout. Om te drinken met familie of goede vrienden … bij de open haard.

* Kerstbieren, meer een traditie dan een stijl
De temperatuur koelt af, de eerste sneeuwvlokken stapelen zich op en de huizen worden versierd met lichtgevende guirlandes. Ongetwijfeld staan ​​Kerstmis en Nieuwjaar voor de deur. En wie vakantieseizoen zegt, zegt kerstbieren! Deze vrij recente traditie heeft geen vaste stijl of smaak. In feite kan elk bier "Kerstmis", "Winter" worden genoemd, het hangt allemaal af van de intentie. Het doel is om tijdens de festiviteiten een speciaal product aan te bieden om klanten te bedanken. Oorspronkelijk werd dit type bier gebrouwen voor het nieuwe jaar en is het in de loop van de tijd in verband gebracht met de christelijke feestdag.
Weet jij wat het populairste kerstbier ter wereld is? De Stella Artois! In 1926 creëerde brouwer en eigenaar Sébastien Artois een kerstpilsener dat iets sterker was dan het gewone pilsener van de brouwerij. Door haar succes zal Stella Artois het bier worden dat de hele wereld vandaag kent.
*bron: Yann Lortie (https://nouvelleliberte.ca/biere-de-noel-une-tradition-plus-quun-style/]
Sluiten (esc)

pop-up

Gebruik deze pop-up om een aanmeldingsformulier voor een mailinglijst in te sluiten. U kunt het ook gebruiken als een eenvoudige call-to-action met een link naar een product of een pagina.

Leeftijds verificatie

Door op "Enter" te klikken, bevestigt u dat u de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie heeft bereikt.

Zoeken

Zojuist aan winkelwagen toegevoegd